Raxbooker logo

Ons verhaal

Ons verhaal

In de dynamische wereld van leisure en entertainment, maakt de mens het verschil. Jij tovert alledaagse momenten om tot herinneringen, vol gezelligheid en heerlijk eten en drinken. Maar laten we eerlijk zijn, dat online reserveren is vaak een doorn in het oog, toch?

Raxbooker - leisure software 2
Raxbooker - leisure software 9
Raxbooker - leisure software 5

Snel, simpel en soepel.

Hoe mooi zou het zijn als jouw gasten hun eigen avonturen online konden regelen, zonder stress en mét plezier? Het constante telefoonverkeer, de stroom aan e-mails en de puzzel van de planning, het slokt aardig wat tijd op. Tijd die jij liever besteedt aan het nóg beter maken van de beleving van je gasten.

Maak kennis met Raxbooker.

Raxbooker - leisure software 4
Raxbooker - leisure software 1

Jouw digitale wingman

Raxbooker is jouw digitale wingman, een krachtpatser van een systeem. Het zorgt ervoor dat gasten met een glimlach hun eigen reserveringen kunnen maken zonder dat jouw telefoon roodgloeiend staat. Het neemt je al het online geregel uit handen, zodat jij de focus kunt houden op wat je het beste doet: mensen een topdag bezorgen.

Vraag een demo aan

Ben je klaar om te zien hoe Raxbooker jouw bedrijf een boost kan geven? 

Meer dan een reserveringssysteem

Maar let op, Raxbooker is méér dan alleen een reserveringssysteem. Het is een totaalpakket dat je website, online boekingen en bedrijfsvoering stroomlijnt. Met Raxbooker aan je zijde, loopt alles op rolletjes en scoor je meer uit je activiteiten.

Reservering verzetten? Jouw gasten regelen het zelf online. Snel, simpel en soepel. Dit scheelt jou al gauw een berg administratie en tientallen telefoontjes per week.

Ben je klaar om te zien hoe Raxbooker jouw bedrijf een boost kan geven? Maak dan snel een afspraak. Want zoals het oude gezegde luidt: “eerst zien, dan geloven”